Skip to content

0756 – Zinloos geweld… maar….

28 maart 2012

zaterdag 27 februari 2010 21:17 door François

€ 1,75 bij Dille & Kamille

 

 

V27022010SP560UZ

24 reacties

 

Avatar van Ate Ate 27-02-2010 22:44

Aan de achtergrond te zien is het een koffielepel.

Zat hij klem in de afwasmachine?

Avatar van François François 27-02-2010 22:52

De achtergrond is van mij Ate om het ding beter tot zijn recht te doen komen. In onze afwasmachine istie nog niet geweest maar bij Dille & Kamille hebben ze een bak vol van die verkrachte lepels (€ 1,75 per stuk)

Avatar van Ate Ate 27-02-2010 23:05

Ik wed dat ze niet gedacht hadden die kromme lepels nog te kunnen verkopen…..

Je kan ze zo wel mooi aan de rand van je kopje klemmen met die deuk. Misschien toch wel handig……

Avatar van beus beus 27-02-2010 23:46

Hij zweeft.

Avatar van Amstelridder Amstelridder 28-02-2010 00:21

Iets voor Kunst & Kitsch?

Avatar van robert k robert k 28-02-2010 00:36

Even het volgende: Als Waak-Dinichthys zijnde stel ik vast dat het hier een keurige blog is want François is ook een keurige jongen dus en omdat er hier veel diepgaande photographische voorstellingen aan de orde komen en leerzame verhalen van dezelfde diepploegende strekking ten gehore worden gebracht en er vrijwel dus alleen gereageerd wordt vanuit torenhoge kringen die dagelijks intellectualisti

 

robert k = stalker Kruzdlo

Avatar van François François 28-02-2010 09:08

Hij hangt Beus. Jullie staan hier oog in oog met een originele Ernhemse HANGLEPEL! Waarvan acte.

Het lijkt me nog kunst noch kitch Amstelridder maar een gebruiksvoorwerp. Hij verdwijnt nu in de rekwisietenkist bij de andere “rare” voorwerpen ;-)

Avatar van k.Reintje de deugt niet k.Reintje de deugt niet 28-02-2010 09:49

De lepel is nog wel geschikt voor rechtshandigen.

Wellicht gemaakt om linkshandigen rechts te leren eten.

Avatar van François François 28-02-2010 10:46

Het is een vrij kleine lepel k.Reintje-de-deugt-niet en alleen geschikt om mee te roeien denk ik zo. Links- of rechtshandig maakt denk ik niet uit.
Het is het idee dat er achter zit en ook nog hoe het idee in de praktijk is gebracht (door zinloos geweld).
In onze mooie moderne samenleving zijn de kopjes met de bijbehorende schoteltjes inmiddels grotendeels afgevoerd als zijnde te elitair… het is tegenwoordig mokken geblazen.
Het probleem dat je drie scheppen suiker in je mok of glas slurp makkelijk moet kunnen oplossen blijft bestaan en dan moet je roeien (vroeger roeren) in je mok. Na gebruik wordt het lepeltje gewoonlijk op (de glazen) tafel gesmeten, op de grond (naast de hond) of op de leuning van de stoel gelegd.
Voor sommige (semi elitaire) mokslurpers gaat dat toch nog te ver. Zij staan nog met 1 voet in het verleden en voor hen is dit lepeltje eigenlijk bedoeld.
Ik heb er zelf geen behoefte aan want ik roei altijd met de achterkant van een balpen en die wrijf ik gewoon droog over het vloerkleed. Ik heb ‘m alleen aangeschaft voor de feuteu.

Avatar van paco painter paco painter 28-02-2010 11:38

Een heuse Uri Geller

Avatar van k.Reintje deugt niet k.Reintje deugt niet 28-02-2010 11:45

Nu ik begrijp dat je weer hebt gemanipuleerd met de grootte van de afbeelding lijkt me eerder een voorwerp uit de keuken van een timmerman, die zijn keuken op gelijksoortige wijze heeft ingericht als zijn werkplaats. Zijn eventuele vrouw is waarschijnlijk met de moed der wanhoop vertrokken.
Het verhaal van de balpen herken ik wel. De dokter heeft ooit een maag van een klasgenoot mogen leegpompen. Wellicht ligt hier ook een verklaring voor hoge hondensterfte.

Avatar van François François 28-02-2010 12:21

Nou je ’t zegt Paco ;-) Zou die knakker tegenwoordig bij Dille & Kamille werken?

Ik geloof niet dat je niet deugt k.Reintje maar je bent wel een deugniet om mij van manipulatie te beschuldigen.
Wat is eigenlijk een eventuele vrouw? Een hermafrodiet of een travestiet?

Ben je een geboren & getogen Utrechtenaar k.Reintje?
Nadat ik in 1965 in Utrecht mijn rijopleiding voor de tientonner van uit de Kromhout heb genoten hebben ze een deel van de binnenstad opnieuw moeten opbouwen (sindsdien heet het Hoog Catharijne)

Avatar van k.Reintje k.Reintje 28-02-2010 12:39

Een eventuele vrouw is een vrouw, een man, een hermafrodiet of geen vrouw.
Manipulatie wordt gewoonlijk als negatief uitgelegd terwijl dit het niet hoeft te zijn. De dille- en kamillesoep wordt dus niet zo heet gegeten als verondersteld. De bocht in de lepel dient overigens om het loof van de dille en camille opzij te houden zodat je toch nog een smakelijke lepel soep kunt opscheppen.
Inderdaad ik ben een geboren en getogen Utrechter en Hoog Catherijne is dan wel leuk voor het winkelend publiek. Qua architectuur is het foeilelijk. Mogelijk nog lelijker dan de binnenstad van Arnhem.

Avatar van François François 28-02-2010 12:48

O, veel lelijker k.Reintje. Utrecht vind ik trouwens wel een leuke stad. Toen mijn dochter er geschiedenis studeerde kwam ik er nog wel eens. Een soort vergroot Arnhem dat Utrecht maar alleen met een Kromme Rijn ipv de echte Rijn.
Hebben ze bij “De Winkel van Sinkel” nog steeds van die serveersters met lange benen? (of houd je je niet bezig met dat soort triviale zaken?)

Avatar van k.Reintje k.Reintje 28-02-2010 13:36

Wat is nu de echte Rijn? Waar de Lek bij Wijk bij Duurstede begint gaat over de dam de Beneden Rijn verder in de kromme Rijn. Eigenlijk is de benaming Kromme Rijn voor de gehele Rijn ook beter. Zodra de kade in Keulen weer overspoelt worden de Duitsers er aan herinnerd dat ze er in de B.R.D. 80 kilometer bochtenwerk uit gehaald hebben.
De Winkel van Sinkel kan me niet bekoren. Al die poeha en deftigdoenerij. Bovendien had ik als kind al de schrik van die kolossale starre beelden. Het heeft bij mij dan ook even geduurd voor ik iemand durfde te vragen om een kop thee te drinken. Maar dan wel in een klein etablissementje verderop de Oude Gracht.

Avatar van François François 28-02-2010 14:05

De echte Rijn loopt van Lobith tot Arnhem k.Reintje… ietsje verder nog.

Je lijkt me een beetje een verlegen jongen trouwens als je al die Sinkelwinkel niet in durft ;-)

Langs het verversingskanaal, door jou de oude gracht genoemd, barst het nu van de etablissementjes. In 1965 was het allemaal opslag etc., alleen het KMT was daar in een van de kelders gevestigd en die sprong er dan ook tussen uit.

Avatar van ria de witte ria de witte 28-02-2010 14:07

FolderTerreur. GroenLinks snapt NEE/NEE sticker WEER niet
Het regent momenteel klachten in onze stijlloze inbox, tiplijn, voicemail over het GR2010 flyerbeleid van politieke partijen in veel Nederlandse gemeenten. Nogal wat mensen die -uit duurzame danwel groene danwel spamhatende overwegingen- hun brievenbus hebben voorzien van een duidelijke NEE/NEE sticker ergeren zich aan het feit dat er toch ongevraagd allerlei Stem-Op-Mij SPAM doorheen geduwd wordt. Canvassende campagnemedewerkers van diverse lokale politieke partijen trekken zich net als eerder niets aan van het bindende bezorgadvies (NEE/NEE) op de brievenbus en lozen hun propaganda stinkzooi op de mat van de milieubewuste reclameweigerende medemensch. Opmerkelijk is dat vooral GroenLinks wordt genoemd als notoire NEE/NEE-schenders. Maar ook PvdA en D66 kunnen er wat van. Weinig klachten zijn er over CDA, maar dat kan er mee te maken hebben dat de NEE/NEE-sticker in rurale gebieden weing bekendheid geniet. GeenStijl opent daarom vandaag een Nationaal Meldpunt FolderTerreur. Wie een NEE/NEE-sticker op zijn brievenbus heeft, en desondanks allerlei ongewenst drukwerk van politieke signatuur op de mat vindt, gelieve hieronder in de comments daar melding van te doen. De complete klachtenlijst zal tzt worden aangeboden bij Het Presidium der Tweede Kamer, de Kiescommissie, de Reclame Code Commissie en de Verenigde Naties. Dank voor uw medewerking.

Avatar van François François 28-02-2010 14:11

Eh.. ja ja

Avatar van maria-dolores maria-dolores 28-02-2010 14:29

misschien is het al gezegd, maar uiteindelijk lepelt-ie net als een gewone lepel, toch?

Avatar van François François 28-02-2010 14:56

Geen flauw idee Maria. Ik heb ‘m gisteren gekocht omdat het zo’n raar ding is en niet om te gebruiken ;-)

Avatar van Jacopone Jacopone 28-02-2010 16:04

François, is het nou eindelijk afgelopen met het vernielen?! Eerst al die blikjes met doperwtjes en nu weer een lepel, en nog wel een van 1,75 euro. Er zijn grenzen ;–)

Avatar van François François 28-02-2010 16:17

Ik krijg altijd een beetje een waas voor mijn ogen Jaco als ik een lepel in handen krijg… dan wil ik tegelijk weer uitbreken… tja ;-)

Avatar van Labarbe Jr. Labarbe Jr. 28-02-2010 18:13

je hebt natuurlijk weer op je lepel gebeten sufferd.

Avatar van François François 28-02-2010 20:44

En hoe ;-)

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: